• AGRINET ALBANIA

  Agrinet është një organizatë jofitimprurëse, joqeveritare e krijuar ne Shkurt, 2005 në Korce. Fillimet e saj i ka nga një program zhvillimi në vitin 2000, aktiviteti i të cilit ishte përmirësimi dhe zhvillimi i bujqësisë në Rajonin e Korçës.

  Lexo me shume
 • Rreth Fondacionit

  Në rrjetin e bashkëpunimit të fondacionit AGRINET përfshihen 15 shoqata, në tre rajone të Shqipërisë, përkatësisht në Korçë, Dibër dhe Elbasan. Në rajonin e Korçës përfshihen gjithsej tetë shoqata fermerësh në fshatrat .....

  Lexo me shume
 • Aktivitete

  -Organizimi i trajnimit në fushat përkatëse të bujqësisë...
  -Organizim i vizitave me qëllim këmbimin e eksperiencave...
  -Ndihmon në përgatitjen e planbizneseve dhe buxhetit në fermë...

  Lexo me shume
Lexo me shume

Rrethet e studimit

Fondacioni bashkepunon me klubet ekologjike ne kuader te projektit...

Me shume

Shoqatat e fermereve

Perfshihen 15 shoqata fermeresh ne 3 Rajone te Shqiperise, perkatesisht ne Korce, Diber dhe Elbasan.

Me shume

Informacione

Informacione dhe kuriozitete mbi kulturat bujqesore dhe teknologjite e reja...

Me shume
 

Takim me fermeret.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit adispicing amet Cras molestie condimentum consequat. Nam leo libero, scelerisque tincidunt amet nsectetur adipiscing elit. Cras molestie condimentum nsectetur adipiscing elit. Cras molestie condimentum consequat pretium donec dictum mattis elit, nec:

 

Responsive CSS Template with jQuery Fader

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras molestie condimentum consequat. Nam leo libero, scelerisque tincidunt commodo id, hendrerit vitae orci. Suspendisse eget nibh turpis. Sed at accumsan neque. Praesent purus eros, egestas eu tempus ut, mollis et libero”

John Doe, Company Name